Banner Image

Welkom

Bouwservice Twan staat bekend om zijn service gerichtheid. Onze klanten en vooral de eindgebruiker staat bij ons centraal, door de blijvende focus op die eindgebruiker blijven wij flexibel in onze oplossingen. En borgen wij niet alleen het gewenste maar ook het beste resultaat.

Persoonlijk

Bij Bouwservice Twan heb je altijd één aanspreekpunt, dit maakt communicatie persoonlijk en makkelijk. Er is immers altijd iemand op de hoogte van uw specifieke case.

Betrouwbaar

Bouwservice Twan bestaat aaneengesloten sinds 2004, onze historie borgt een risicoloze samenwerking, welke in veel gevallen voor jaren aangegaan wordt.

Beoordeling

Gemiddelde beoordeling:
4.7/5

Wij zijn bijzonder trots op de vele positieve reacties van onze klanten. Vanzelfsprekend zouden wij ook u graag aan de lijst van tevreden klanten toevoegen. Neem vandaag nog contact met ons op om alle mogelijkheden te bespreken!

Werkgebied

Ons werkgebied omvat vrijwel heel Nederland. In verband met de locatie van onze vestigingen in Leende en Esbeek (Noord-Brabant) ligt hier het centrum van onze dienstverlening. Vanzelfsprekend komen wij graag naar u toe, ook wanneer we daarvoor naar Groningen moeten. Door onze centrale ligging zijn wij niet alleen in Nederland maar met regelmaat ook in België en Duitsland werkzaam.